On hold hold on – Priser

Den omskrivna utställningen runt Årstaviken säljs nu! Pengarna kommer oavkortat (100%) gå till välgörande ändamål. Det har varit väldigt många uppmuntrande ord och kommentarer på denna utställning och de värmer verkligen! Men framför allt vittnar det om att detta är viktigt. Vi behöver hjälpas åt! Jag är glad att jag har kunnat skänka glädje under denna period. Och som grädden på moset så vill jag nu sälja dessa till förmån för drabbade i pandemin. Så först till kvarn! <3

Hur gör du?

Enkelt, du diggar tavlorna och mailar eller smsar mig. Du kommer betala direkt via Swish till valt organisation. heyho@akselorn.se

Var går pengarna?

Alternativ 1: Pengarna går oavkortat till Huskurage och deras arbete med våld i hemmet.

Swish till mig och sedan gör jag en överföring

Alternativ 2: Pengarna går oavkortat till Röda korset och deras arbete.

Deras hemsida

Swish: 900 80 95

LÄNK
LÄNK